În continuarea seriei dedicată lucrărilor Acad. Constantin Erbiceanu (1838-1913), elenist, istoric și teolog, Vice-Președinte al Academiei Române, a apărut la Editura Enciclopedică traducerea volumului AMINTIRI DIN ISTORIA BISERICEASCĂ, de la 1750-1800 de Serghios Makreos, după ediția originală din 1901.
Notă despre ediție, studiu introductiv, text stabilit, actualizat, completat și note de Dr Mihai Țipău, care își continuă acțiunea de reeditare/modernizare ale contribuțiilor lui Constantin Erbiceanu la studierea izvoarelor grecești ale istoriei Țărilor Române.
Coperta îl prezintă pe Patriarhul  Ecumenic al Constantinopolului Samuil I (1763-1768 și 1773-1774).
Volumul poate fi comandat de către cei interesați direct la Univers Enciclopedic Books -Editura Enciclopedică .
e-mail : difuzare@universenciclopedic.ro