ŞTIRI

Prelegere a Dlui Filip-Lucian Iorga la Universitatea Paris IV Sorbonne

Dl Filip-Lucian Iorga, vice-preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a susţinut, în data de 24 noiembrie 2009, la Universitatea Paris IV Sorbonne, o prelegere despre istoria boierimii din Moldova şi Ţara Românească.

Afla detalii...

Gala Concursului Internaţional "George Enescu" - Acordarea Premiului "Constanţa Erbiceanu"

Duminică, 6 septembrie 2009, la Ateneul Român, începând cu ora 17.00, a avut loc Gala Laureaţilor Concursului Internaţional “George Enescu”, din cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului “George Enescu”.

Afla detalii...

A apărut numărul 15 al revistei "Erasmus"

Numărul 15 al revistei Erasmus a apărut în 19 august 2009, cu sprijinul Fundaţiei Culturale Erbiceanu. Revista include un cuvânt înainte scris de Vicepreşedintele Fundaţiei, Dl Filip-Lucian Iorga, şi o amplă prezentare a obiectivelor, activităţilor, a echipei Fundaţiei şi a biografiilor membrilor mai importanţi ai familiei Erbiceanu.

Cea de-a cincea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Cea de-a cincea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu a avut loc duminică, 29 noiembrie 2009 (cf. Proces-verbal Nr. 8/29 noiembrie 2009).

Cea de-a patra şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Cea de-a patra şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu a avut loc miercuri, 23 septembrie 2009 (cf. Proces-verbal Nr. 6/23 septembrie 2009).

Prezenţe radiofonice

Dnii Neagu Djuvara, Preşedintele de onoare al Fundaţiei şi Constantin Laurenţiu Erbiceanu, Preşedintele fondator, au vorbit la radio pe teme legate de evenimentele din cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu".

Premiul "Constanţa Erbiceanu"

Pe site-ul internet al Festivalului Internaţional George Enescu 2009, la secţiunea dedicată Concursului Internaţional, a fost inclusă şi o prezentare a Fundaţiei Culturale Erbiceanu, care urmează să acorde Premiul Constanţa Erbiceanu, oferit participantului român cel mai bine clasat în cadrul competiţiei pianistice şi valorând 2500 EUR. Preşedintele Fondator, Dl Constantin Laurenţiu Erbiceanu, urmează să înmâneze premiul în cadrul Galei Laureaţilor Concursului Internaţional George Enescu, din data de 6 septembrie a.c. http://www.festivalenescu.ro/

Cea de-a treia şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Cea de-a treia şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu a avut loc joi, 6 august 2009 (cf. Proces-verbal Nr. 5/6 august 2009).

Cea de-a doua şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Cea de-a doua şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu a avut loc joi, 4 iunie 2009. În cadrul ei s-a discutat stadiul în care se află diferitele proiecte ale Fundaţiei şi s-au clarificat mai multe probleme administrative (cf. Proces-verbal Nr. 3/4 iunie 2009).

Aniversarea Preşedintelui Fondator

În data de 21 mai a.c., Preşedintele Fondator, Dl Constantin Laurenţiu Erbiceanu, a împlinit 70 de ani, eveniment serbat, la sediul Fundaţiei, în 29 mai, în prezenţa a numeroase personalităţi ale vieţii culturale bucureştene, dintre care menţionăm pe: Neagu Djuvara, Zoe Petre, Mihai Dim. Sturdza, Sorin Bottez, Andrei Pippidi, Răzvan Cernat, Bedros Horasangian, Valentin Hossu-Longin.

Pagina: 12345678910