ŞTIRI

Participarea Fundaţiei Culturale Erbiceanu la cel de-al XV-lea Congres Naţional de Genealogie şi Heraldică de la Iaşi.

În perioada 13-15 mai 2010 a avut loc, la Muzeul Unirii din Iaşi, cel de-al XV-lea Congres Naţional de Genealogie şi Heraldică, organizat de Institutul Român de Genealogie şi Heraldică „Sever Zotta”, instituţie sponsorizată în 2009 de către Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Afla detalii...

Prezentarea Chestionarului Memoria boierimii, conceput de către Dl Filip-Lucian Iorga

Dl Filip-Lucian Iorga, Vice-preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a susţinut sâmbătă, 15 mai a.c., la Muzeul Unirii din Iaşi, în cadrul celui de-al XV-lea Congres Naţional de Genealogie şi Heraldică, o prelegere despre Chestionarul Memoria boierimii, conceput de el la Paris, în noiembrie 2009.

Afla detalii...

Lansarea noii traduceri comentate a "Evangheliei după Ioan", realizate de către Dl Cristian Bădiliţă

Duminică, 14 februarie 2010, a avut loc, la Teatrul Naţional din Bucureşti, lansarea noii traduceri comentate a „Evangheliei după Ioan”, realizate de către Dl Cristian Bădiliţă şi finanţate de Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Cea de-a şasea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

În data de 10 februarie 2010, a avut loc cea de-a şasea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu, prima din anul 2010 (cf. Proces-verbal Nr. 11 / 10 februarie 2010).

Ştiri despre Fundaţia Culturală Erbiceanu

*) www.amosnews.ro, www.agerpres.ro, www.e-transport.ro

Comunicate de presa: Concursul Internaţional "George Enescu"

În dimineaţa zilei de 29 august 2009 s-a desfăşurat tragerea la sorţi a ordinii de intrare în concurs a participanţilor din cadrul secţiunilor Vioară şi Pian, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”.

Prelegere a Dlui Filip-Lucian Iorga la Universitatea Paris IV Sorbonne

Dl Filip-Lucian Iorga, vice-preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a susţinut, în data de 24 noiembrie 2009, la Universitatea Paris IV Sorbonne, o prelegere despre istoria boierimii din Moldova şi Ţara Românească.

Afla detalii...

Gala Concursului Internaţional "George Enescu" - Acordarea Premiului "Constanţa Erbiceanu"

Duminică, 6 septembrie 2009, la Ateneul Român, începând cu ora 17.00, a avut loc Gala Laureaţilor Concursului Internaţional “George Enescu”, din cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului “George Enescu”.

Afla detalii...

A apărut numărul 15 al revistei "Erasmus"

Numărul 15 al revistei Erasmus a apărut în 19 august 2009, cu sprijinul Fundaţiei Culturale Erbiceanu. Revista include un cuvânt înainte scris de Vicepreşedintele Fundaţiei, Dl Filip-Lucian Iorga, şi o amplă prezentare a obiectivelor, activităţilor, a echipei Fundaţiei şi a biografiilor membrilor mai importanţi ai familiei Erbiceanu.

Cea de-a cincea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Cea de-a cincea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu a avut loc duminică, 29 noiembrie 2009 (cf. Proces-verbal Nr. 8/29 noiembrie 2009).

Cea de-a patra şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Cea de-a patra şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu a avut loc miercuri, 23 septembrie 2009 (cf. Proces-verbal Nr. 6/23 septembrie 2009).

Pagina: 12345678910