Fundaţia culturală

Erbiceanu

Home | Link-uri | Trimite-ne un e-mail
ArgumentCuvântul preşedintelui de onoareObiectiveDocumenteActivităţiIstoria familieiEchipaContactŞtiriFoto

ŞTIRI

Cea de-a opta şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

În data de 23 august 2010, a avut loc cea de-a opta şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu (cf. Proces-verbal Nr. 13 / 23 august 2010).

Afla detalii...

Participarea Dlui Preşedinte Constantin Erbiceanu la Festivalul Hariclea Darclée 2010

Între 27 iulie şi 6 august 2010 s-a desfăşurat la Brăila cea de-a XV-a ediţie a Concursului şi Festivalului Internaţional Hariclea Darclée.

Afla detalii...

Participarea Dlui Preşedinte Constantin Laurenţiu Erbiceanu la Gala de adio dedicată Dlui Ioan Holender, la Viena

Dl Constantin Laurenţiu Erbiceanu, Preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a luat parte, în data de 26 iunie 2010, la Gala de adio dedicată Dlui Ioan Holender, cu ocazia retragerii acestuia de la conducerea Operei de Stat din Viena, după un mandat de 19 ani.

Afla detalii...

Cea de-a şaptea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

În data de 18 iunie 2010, a avut loc cea de-a şaptea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu (cf. Proces-verbal Nr. 12 / 18 Iunie 2010).

Afla detalii...

Participarea Fundaţiei Culturale Erbiceanu la cel de-al XV-lea Congres Naţional de Genealogie şi Heraldică de la Iaşi.

În perioada 13-15 mai 2010 a avut loc, la Muzeul Unirii din Iaşi, cel de-al XV-lea Congres Naţional de Genealogie şi Heraldică, organizat de Institutul Român de Genealogie şi Heraldică „Sever Zotta”, instituţie sponsorizată în 2009 de către Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Afla detalii...

Prezentarea Chestionarului Memoria boierimii, conceput de către Dl Filip-Lucian Iorga

Dl Filip-Lucian Iorga, Vice-preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a susţinut sâmbătă, 15 mai a.c., la Muzeul Unirii din Iaşi, în cadrul celui de-al XV-lea Congres Naţional de Genealogie şi Heraldică, o prelegere despre Chestionarul Memoria boierimii, conceput de el la Paris, în noiembrie 2009.

Afla detalii...

Lansarea noii traduceri comentate a "Evangheliei după Ioan", realizate de către Dl Cristian Bădiliţă

Duminică, 14 februarie 2010, a avut loc, la Teatrul Naţional din Bucureşti, lansarea noii traduceri comentate a „Evangheliei după Ioan”, realizate de către Dl Cristian Bădiliţă şi finanţate de Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Afla detalii...

Cea de-a şasea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

În data de 10 februarie 2010, a avut loc cea de-a şasea şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu, prima din anul 2010 (cf. Proces-verbal Nr. 11 / 10 februarie 2010).

Afla detalii...

Ştiri despre Fundaţia Culturală Erbiceanu

*) www.amosnews.ro, www.agerpres.ro, www.e-transport.ro

Comunicate de presa: Concursul Internaţional "George Enescu"

În dimineaţa zilei de 29 august 2009 s-a desfăşurat tragerea la sorţi a ordinii de intrare în concurs a participanţilor din cadrul secţiunilor Vioară şi Pian, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”.

Afla detalii...

Prelegere a Dlui Filip-Lucian Iorga la Universitatea Paris IV Sorbonne

Dl Filip-Lucian Iorga, vice-preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a susţinut, în data de 24 noiembrie 2009, la Universitatea Paris IV Sorbonne, o prelegere despre istoria boierimii din Moldova şi Ţara Românească.

Afla detalii...
Pagina: 123456789101112131415
Inapoi