Fundaţia culturală

Erbiceanu

Home | Link-uri | Trimite-ne un e-mail
ArgumentCuvântul preşedintelui de onoareObiectiveDocumenteActivităţiIstoria familieiEchipaContactŞtiriFoto

ŞTIRI

Concursul Internaţional „George Enescu” 2011

Fundaţia Culturală "Erbiceanu" acordă Premiul "Constanţa Erbiceanu", pentru cel mai bine clasat concurent român la concursul de pian.

Afla detalii...

Lansarea lucrării Portul Constanţa. Volumul II. Portul lui Laurenţiu Erbiceanu de Petre Covacef

Vineri, 5 august 2011, a avut loc, în aula „Adrian Rădulescu” a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa, lansarea lucrării Portul Constanţa. Volumul II. Portul lui Laurenţiu Erbiceanu de Petre Covacef, ediţie susţinută de Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Afla detalii...

La Editura Dacia XXI din Cluj a apărut volumul Scrieri alese de Constantin Erbiceanu

Editura Dacia XXI din Cluj-Napoca a publicat, în Colecţia Mari cărturari români, volumul Scrieri alese de Constantin Erbiceanu, cu o Postfaţă de prof. Andrei Pippidi şi un Cuvânt înainte de Arhim. Mihail Daniliuc.

Afla detalii...

Familia Buiucliu, înrudită cu Erbicenii, în volumul II al Enciclopediei familiilor boiereşti (coordonator Mihai Dim. Sturdza)

Un studiu despre familia Buiucliu, scris de Dnii Constantin Erbiceanu şi Filip Iorga, a fost inclus în volumul II al Enciclopediei familiilor boiereşti (coordonator Mihai Dim. Sturdza).

Afla detalii...

Bursa Maria Brăescu

Dl Neagu Djuvara, Preşedintele de Onoare al Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a decis plasarea Bursei Maria Brăescu sub egida Fundaţiei.

Afla detalii...

Cea de-a noua şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu

În data de 14 ianuarie 2011, a avut loc cea de-a noua şedinţă a Consiliului Director al Fundaţiei Culturale Erbiceanu, prima din anul 2011 (cf. Proces-verbal Nr. 16 / 14 ianuarie 2011).

Afla detalii...

Discurs al Dlui Filip-Lucian Iorga pe scena Ateneului Român

Dl Filip-Lucian Iorga, vice-preşedintele Fundaţiei Culturale Erbiceanu, a susţinut un discurs, din partea organizatorilor, pe scena Ateneului Român, luni, 8 noiembrie 2010, în cadrul evenimentului care a evocat, în prezenţa AALLRR Principesa Moştenitoare Margareta a României şi Principele Radu, ziua onomastică a M.S. Regelui Mihai I şi marea manifestaţie anticomunistă din 8 noiembrie 1945.

Afla detalii...

Apariţia cărţii "Patristique et oecumenisme"

A apărut, la editurile Beauchesne din Paris şi Galaxia Gutenberg din România, volumul de studii Patristique et œcuménisme, coordonat de Dl Cristian Bădiliţă şi finanţat de către Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Afla detalii...

8 noiembrie 1945 - 8 noiembrie 2010

Luni, 8 noiembrie 2010, începând cu ora 18.00, va avea loc, la Ateneul Român din Bucureşti, o evocare a marii manifestaţii anticomuniste din 8 noiembrie 1945.

Afla detalii...

Vizita Dlui Mihai-Alin Pavel la sediul Fundaţiei Culturale Erbiceanu

Genealogistul Mihai-Alin Pavel a donat Fundaţiei Culturale Erbiceanu o serie de documente despre istoria familiei Popovici-Bâznoşanu, din care descinde Preşedintele Fondator.

Afla detalii...
Pagina: 123456789101112131415
Inapoi